Excurcions a cavall i escola d'equitació

Rutes a cavall per l'Urgell a partir d'una hora i adaptades segons el nivell amb guies experts.

Contacte:

www.chtarrega.com
chtarrega@gmail.com
630 952 932

Eco Setrill

Agricultors, artesans i artistes amb seu a Tàrrega i bodega a Ciutadilla.

Utilitzant com a punt de partida la terra i mantenint viva la història i la cultura al seu voltant, realitzen tota la cadena de producció, d’elaboració i de distribució, treballant en un procés tancat, cultivant en permacultura, on l’essència de la natura fa el seu curs. Combinen l’activitat primària amb artesania, exposicions i fires. També donen la possibilitat de realitzar visites interactives, tallers, demostracions, degustacions i tastos amb opció de compra.

Preus a convenir per a grups de més de 6 persones amb admissió d'animals

Contacte:
www.ecosetrill.com
info@ecosetrill.com
629 355 168

Obrador el Rosal
L'obrador de galetes El Rosal es crea a Tàrrega l'any 1920 per Josep Serra "El cubanero" i ràpidament les seves galetes aconsegueixen tenir una gran popularitat. L'any 2001 es jubila i decideix trucar a les portes de l'Associació Alba amb la voluntat que aquesta pugui seguir amb el negoci. Aquesta entitat social veu l'obrador com una oportunitat per a poder generar ocupació per a les persones amb discapacitat o risc d'exclusió.

Actualment El Rosal és un espai de treball inclusiu i que posa en valor la capacitat de les persones que hi treballen. Continuen elaborant les galetes de manera artesanal, amb ingredients de proximitat i fent servir la mateixa fórmula de fa 100 anys. El producte estrella de l'obrador són els Arrugats que s'han fet coneguts arreu per la seva història la qual podràs conèixer en les visites i tallers que ofereix l'obrador El Rosal per a centres educatius, grups d’amics, famílies o associacions amb grup tancat. La visita consta d’un taller lúdic i dinàmic de descoberta, d'una part pràctica d'elaboració i acaba explicant el projecte social.

Visites i tallers cal reserva prèvia

Contacte:
elrosal.cat
elrosal@aalba.cat
973 312 221
Horari:
Tot l'any: de dilluns a divendres
Temporada de setembre a desembre: dissabtes al matí
 

Lloguer de bicicletes Mestre Bike

Servei de lloguer de bicicletes, o bé, si estàs allotjat en una casa rural a l'Urgell o a la Segarra, us la porten a la casa.

Contacte:
www.mestrebike.cat
mestrebike@gmail.com
973 501 318