Les persones que facin el Camí Català passant per San Juan de la Peña, passaran per Tàrrega al finalitzar l’etapa 3. Després de caminar gairebé 30 km des de La Panadella i passant per Cervera.

Els peregrins entraran a Tàrrega venint del Talladell per Avinguda de la Generalitat, arribant a la Plaça del Carme. L’alberg municipal es troba en direcció oest a 20 minuts caminant des de la mateixa plaça.

A Tàrrega, el Camí de Sant Jaume es bifurca podent seguir l’itinerari de Lleida i Zaragoza o el de Huesca i San Juan de la Peña.

ALBERG

L’Alberg és propietat de l’Ajuntament de Tàrrega i és gestionat per l’equip de persones de la Unitat de Promoció Econòmica i Turisme de la ciutat des de la seva inauguració el mes de març de 2023.

EQUIPAMENTS I ESPAIS

Nombre de places: 14
1 habitació amb 6 lliteres
1 habitació amb 2 lliteres
Espai de cuina i Menjador
La cuina té una superfície d’uns 15 m² i està equipada amb:

  • Nevera
  • Microones
  • Bullidor d’aigua
  • Gots
  • Taula
  • 15 Cadires


Serveis

L’alberg disposa de 2 vàters, 2 dutxes i 4 piques habilitades per rentar-se les mans. Els peregrins tenen a la seva disposició sabó per rentar-se les mans.


Altres

L’alberg disposa d’una farmaciola per primeres cures d’emergència Es pot fer la bugada als serveis o a la cuina es posa un estenedor a disposició dels peregrins. També disposa d'espai per a estacionar bicicletes.


Gestió de reserves

Recomanem fermament, als pelegrins contactar amb antelació per tal de concretar hora i data d’arribada a l’alberg al telèfon 973 31 16 08 o al correu electrònic albergpelegrins@tarrega.cat.


Recepció, horari d'atenció i contactes

Recepció i horari d'atenció al pelegrí

UBICACIÓ

Cal trepat