Els tres tombs de Sant Antoni Abad
Darrer diumenge de gener

L’actual festa dels Tres Tombs a Tàrrega comença ja la vigília amb un pregoner que es passeja pels carrers del centre de la ciutat juntament amb Lo Tossino i els Tossinaries, al so de gralles i tabals anunciant la festa i el concurs del Caga-Garrí.

El dia dels Tres Tombs, el darrer diumenge del mes de gener, s’inicia amb un esmorzar tradicional i un mercat artesanal a la Plaça del Carme. S’ofereix també una cercavila per rebre el pendonista de l’any, que encapçalarà el seguici dels Tres Tombs. Al migdia té lloc la benedicció de la comitiva a la Plaça de Sant Antoni, des d’on es dirigeix cap a la Plaça del Carme. En aquest cèntric indret el públic gaudeix dels Tres Tombs amb la presència de carrosses, muntures, carruatges i exponents de cultura popular com La Fal·lera Gegantera, els Nans, Lo Tossino i els Cavallets de Guixanet. Centres escolars i entitats exhibeixen creacions plàstiques de gran qualitat, d’entre les quals es concedeixen premis de temàtica agrícola i de temàtica lliure.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració galetes